Engedje, hogy otthonába költözzön a kortárs művészet!

 

A Neves Kor-Társ Galéria, ahogyan a nevében is benne foglaltatik, a legfőbb értékének a kortárs művészetet tekinti. A mintegy két évtizedes működésünk során több ezer vásárló fordult meg a legendás belvárosi, Pollack Mihály tervezte épületben található galériánkban. A folyamatosan megújuló anyagunkban a geometrikus kompozícióktól kezdve a figuratív és absztrakt remekműveken át a legkülönfélébb szobrokig válogathatnak vásárlóink a sokszínű tematikák és műfajok között.

 

Korunk művésze a gondolatait az alkotásain keresztül fejezi ki, miközben újra és újra meg is mozgatja velük a nézőjét. A galériánkban a válogatott remekművek mellett bensőséges miliővel és szakmai tanácsadással is várjuk régi, valamint jövőbeni vásárlóinkat. A 21. században minden ember a modern elvárásoknak megfelelően öltözködik és korszerű igények szerint válogatja meg az általa használt dolgokat és eszközöket, így fontos, hogy a környezetét is eszerint rendezze be, egy olyan otthonba hazaérve, ahol egy általa választott alkotás újra és újra el tudja varázsolni. Műtárgyat vásárolni az egyik legjobb hosszútávú befektetés és érdemes most megvásárolni fiatal kortárs alkotók munkáit. Akár a már meglévő műgyűjteményét bővítené, akár most szeretné elkezdeni építgetni, festménybecsüs, galerista és művészettörténész is segíti Önt a tanácsadásban és a döntésben. Nálunk Ön az első, így igény szerint haza is viheti – kötelezettségek nélkül – a galériában kiválasztott műalkotást, hogy megnézhesse és kipróbálhassa, hogy hogyan tud együtt lélegezni vele. A kortárs művészet nem csak nekünk, hanem rólunk is szól!

 

Jelenkorunk művészete formálja a közízlést és hatással van mindenre, hiszen a vizualitás mindenkit elér. A Neves Kor-Társ Galéria nem csak a nevében kortárs, hanem maga is Társ a jelenkor művészetében és célkitűzésének tekinti, hogy az olyan kiemelkedő képzőművészek munkáit, mint Barakonyi Zsombor, Berencsi Attila, Bihon Győző, Bors Györgyi, Cakó Ferenc, Fekete József, Gulyás Andrea, Nagy Tibor, Neogrády Antal és Shane 54 bemutassa és elérhetővé tegye Ön számára. Mindemellett a havonta megrendezésre kerülő Galéria-Péntek című programjainkon személyesen is megismerheti az alkotóinkat és bepillantást nyerhet a kortárs művészet színfalai mögé.